Saturday , 28 March 2020

AKREDITIMI I UNIVERSITETIT TË SHKODRËS

Në një komunikim me mediat, zv/rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Gëzim Dibra, ka folur për akreditimin për një peridhë kohore 4-vjeçare të këtij universiteti. Ai tha se akreditimi institucional i hap rrugë akreditimit të programeve të studimit.

Dibra komentoi edhe ankesat e studentëve që kanë paguar tarifë të plotë, edhe pse janë me mesatare mbi 6 dhe nuk kanë provime të mbartura. E kjo sipas Dibrës ka ndodhur për shkak të vonesës së mbërritjes së VKM-së.

Kështu, tarifat vjetore të shkollimit nuk do të përgjysmohen për të gjithë studentët.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, LEZHJANET INJOROJNE RREZIKUN

Edhe pse janë identifikuar disa raste në Lezhë, qytetaret duket se e kanë harruar coronavirusin. …