Breaking News

AKSI PUKE- FUSHE ARREZ NE ADMINISTRIM TE DREJTORISE SE PERGJITHSHME

Aksi Puke-Fushe Arrez, ne prag te sezonit te dimrit ka kaluar ne administrim te Drejtorise se Pergjithshme te rrugeve. Lajmi behet i ditur per Tv Rozafa nga drejtori i autoritetit te rrugeve ne veri Shkelqim Sterkaj i cili tha se kjo behet per nje menaxhim me te mire. Ndersa mirembajtja e ketij aksi do te behet nga Banka Boterore

Sterkaj ben me dije se ne administrim te tij eshte aksi Shkoder-Velipoje per te cilin eshte lidhur kontrata per mirembajtjen e tij.

Gjate periudhes se vjeshtes dhe te dimrit pjesa me problematike ka qene ne akset e rrethit Puke, te cilat tashme jane nen juridiksion te plote te drejtorise se pergjithshme te rrugeve.

Lexoni dhe kete

SINDIKATA E ARSIMIT, ANKESA NDAJ DAR SHKODER

Drejtoria Arsimore Rajonale Shkodër po mundohet të lërë mënjanë bashkëpunimin me Sindikaten e Arsimit. Është …