AKSI QAFE THORE-THETH, BASHKIA SHKODER DO PUNOJE VETEM PER PJESEN E SAJ

Aksi Qafe Thore – Theth i përket dy bashkive, të Shkodrës dhe asaj të Malësisë së Madhe. Prandaj, këtë herë do të përgjigjemi vetëm për pjesën tonë dhe nuk do të punojmë për bashkitë e tjera për zhbllokimin e asaj rruge. Kështu u shpreh kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, teksa u pyet për rrugën e bllokuar në zonën e Thethit si shkak i rënies së dëborës.

Por, nga ana tjetër, kryebashkiakja Ademi, pranoi se fondet janë të kufizuara

Përsa i përket pjesës pjesës tjetër të Bashkisë Shkodër, Ademi tha se pavarësisht rënies së reshjeve të shiut nuk ka pasur probleme.

Lexoni dhe kete

ABUZIME ME BORXHET NDAJ VLLAZNISE, JA ÇFARE BEN ADEMI

Gjatë mbledhjes së Asamblesë së Vllaznisë, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, dhe njëkohësisht presidente e …