Breaking News

AKSIDENTET NE RRUGET E SHKODRES

Alkooli, shpejtësia tej normave të lejuar, dhe mos rrespektimi i sinjalistikës rrugore janë shkaqet kryesore të aksidenteve, shprehet kështu Shefi i Qarku Shkodër Valmir Nikolli, i cili shton se ndaj kundravajtësve po merren masa për të shmangur aksidentet.

Nikolli shprehet se edhe për sezonin turistik janë marrë masat me qëllim përballimin e situatës pasi fluksi i automjeteve është shumë i lartë.

Qarkullimi rrugorë në Shkodër sidomos me ardhjen e sezonit turistik veror është mjaft problematik e së bashku me të rriten edhe aksidentet.

Lexoni dhe kete

TJETERSIMI I PRONAVE, LIROHET NENKRYETARI I BASHKISE LEZHE

Gjykata e Lezhës vendosi ndryshimin e mases së sigurisë për Nën Kryetarin e Bashkisë Lezhë …