Wednesday , 2 December 2020

AKSION PASTRIMI NË ZONËN E SHIROKËS

Të rinj të qytetit të Shkodrës dhe “Eko Mendje” kanë organizuar këtë të shtunë një aksion pastrimi në zonën e Shirokës.

Drejtuesi i “Eko Mendje”, Mirsad Basha, bën apel ndaj Bashkisë Shkodër dhe Ministrisë së Mjedisit për vëmendje ndaj pikave turistike, pasi kontinierët e mbetjeve duhen vendosur edhe në zona turistike dhe fshatra.

Më pas, aksioni u përqëndrua në mbjedhjen e disa pishave në Malin e Taraboshit, që para pak javësh u përball me disa zjarre.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …