Wednesday , 20 June 2018

Aksion per pastrimin e territorit!

Lvizja Ta pastrojm Shqiprin ka filluar prgatitjen pr aksionin e radhs pr t pastruar t gjith territorin. Ne kuadr t ketij aksioni po realizohet nj fushat sensibilizuese dhe ndergjegjsuese e quajtur Greeen Tour 3. Takimi I radhs ka qn n prefekturn e Qarkut Shkoder.

Ky tur eshte mbeshtetur nga Ministria e Mjedisit, Ministria e Mireqenjes Sociale dhe Rinise ,ministria e arsimit dhe sporteve si dhe Agjensia kombetare e Mjedisit. Te pranishem ne kete takim ishin perfaqesues te instuticioneve lokale ku u kerkua edhe angazhimi i bizneseve.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE ZONAT TURISTIKE GJATE SEZONIT TE VERES

Për të menaxhuar sigurinë në zonat turistike, Policia e Shkodrës ka angazhuar 131 punonjës policie …