Wednesday , 20 June 2018

Aksionet e OSHEE- se, rriten faturimet prane Postes!

Arktimet e faturave te energjise elektrike, n sportelet e filialit te posts shqiptare Shkodr po vijojn me ritme t knaqshme. Edhe pse nuk ka t njejtin ritm aksioni i OSHEE-s si disa dite me pare, qytetarte vijojn t paguajn rregullisht energjin elektrike, theksoi Marinela Buxha, specialiste e shrbimit financiar n poste.

Operacionet e OSHEE-se, qe filluan javete fundit, kane bere qe te shtohet ndjeshem numri qytetareve qe pagujne faturat e konsumit mujor te energjise elektrike. Kjo diktoi edhe pune me orar te zgjatur ne sportelet e filialit te postes Shkoder, me qellim qe tu sherbehej sa me mire qytetareve.

Sipas specialisteve te ketij filiali, ditet ne vijim do te shoqerohen me fluks gjithnje ne rritje si per te paguar faturat e energjise elektrike ashtu dhe per sherbimet e tjera. Kjo edhe per faktin se jane ditet e festave te fundvitit qe shoqerohen me ardhjen e emigranteve per festuar vitin e ri prane njerezeve te tyre.

Lexoni dhe kete

NJOFTIMI I RENDESISHEM I DREJTORISE SE TATIMEVE

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton se nga 1 Prilli 2018, tatimpaguesit që kanë realizuar …