Aksionet e OSHEE sjellin orare te zgjatura per Posten

Aksioni qe OSHEE-ja po ndermerr ka sensibilizuar abonentet qe te paguajne energjine elektrike, ky fakt behet i ditur nga drejtori i postes, dega Shkoder, Shkelzen Berisha. Sipas Berishes punonjesit e postes po punojne me orare te zgjatura per te perballuar fluksin e abonenteve qe paraqiten prane filialeve te postes per te paguar energjine elektrike.

Pritet qe edhe ditet ne vazhdim te kete fluks per te paguar energjine elektrike pasi ne te kunderten do te perballen me OSHEE-ne.

Lexoni dhe kete

PERMBYTJET NE SPITALIN E SHKODRES, REAGON DREJTORJA

Në lidhje me përmbytjen që përfshiu një ditë më parë repartin e imazherisë dhe fizioterapisë …