Sunday , 8 December 2019

AKSIONI PËR PASTRIMIN E LUMIT BUNA

Strukturat e Bashkisë së Shkodrës në bashkëpunim me strukturat përgjegjëse si inspektoriati shtetëror veterinar, agjensia e zonave të mbrojtura, policia e shtetit dhe prefektura Shkodër, vazhdojnë punën për evidentimin, groposjen dhe dezinfektimin e shpendëve të hedhur në lumin buna nga persona të papërgjegjshëm.

Sipas njoftimit të Bashkisë Shkodër, puna është përqendruar përgjatë bregut të bunës nga darragjati i Dajçit deri në Pulaj të Velipojës.

Deri tani janë groposur rreth 1000 shpend (pula) në shtatë vend- groposje. Pavarësisht vështirësive të terrenit, puna vazhdon pa ndërprerje.

Lexoni dhe kete

TËRMETI/ GATI TË NISË PROÇESI I RIPARIMEVE, RAMA: KEMI PROBLEM ME FUQINË PUNËTORE NË VEND

”Në Tiranë dhe Durrës është gati të fillojë proçesi i riparimeve. Janë 30 persona në …