Wednesday , 21 February 2018

AKSIONI PER UJIN NE BIZNESET E SHKODRES

Prej dates 1 shkurt te ketij viti, Ndermarrja Ujesjelles-Kanalizime Shkoder  ka nisur aksionin ne biznese per kontrollet per ujin. Ndermarrja Ujesjelles – Kanalizime po operon me 4 grupe task-force ne terren, duke u mbeshtetur nga policia e rendit dhe inspektoret e tatimeve te Bashkise Shkoder. Drejtori i kesaj ndermarrje, Mark Molla, thote se nuk jemi fokusuar te penalizimet, por formalizimi dhe ndergjegjesimi i bizneseve.

Molla shton se per rreth nje jave jane ushtruar kontrolle ne 200 biznese, nje shifer e kenaqshme duke marre parasysh kushtet e motit.

Nga ana tjeter, Molla i ben thirrje bizneseve qe te nenshkruajne kontratat, nese  operojne ne treg ne menyre te paligjshme, pasi nuk do te kete tolerime per askend.

Lexoni dhe kete

7 RASTE ME SEMUNDJEN E FRUTHIT NE LEZHE

Edhe Lezha është prekur nga sëmundja e “Fruthit”.7 raste janë Diagnostifikuar me këtë sëmundje nga …