Wednesday , 17 January 2018

AKTIVITET ME FEMIJET E SHKOLLES SPECIALE “3 DHJETORI”

Nje aktivitet ne kuader te projektit “Rreze Dielli” eshte organizuar pasditen e se Dieles ne ambjentet e salles se koncerteve te shkolles artistike “Prenke Jakova” te qytetit te Shkodres.  Nje projekt qe financohet nga Keshillir Rinor i Ballkanit dhe ka ne fokus femijet e shkolles speciale “3 Dhjetori”. Glejdis Lici dhe Syrjan Rahova, organizatore te ketij aktiviteti folen rreth qellimit te tij.

Perveç valleve dhe kengeve te ndryshme u paraqiten edhe punime te femijeve te shkolles speciale “3 Dhjetori”.

Lexoni dhe kete

200 ALPINISTE NGJITEN NE MALIN E SKENDERBEUT

Alpinistë nga qytetet të ndryshme të vendit Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi u mblodhen …