Wednesday , 1 April 2020

AKTIVITET FESTIV EDHE NË SHKOLLËN “AZEM HAJDARI”

Me rastin e festave të fundvitit, edhe shkolla 9-vjeçare “Azem Hajdari” në qytetin e Shkodrës ka organizuar një aktvitet. Këngë dhe valle ishin pjesë e këtij aktiviteti të ndërtuar nga nxënës dhe mësues të kësaj shkolle.

Aktiviteti u organizua në palestrën e sportit të kësaj shkolle.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …