AKTIVITET NE DITEN NDERKOMBETARE TE JETIMEVE

Ne kuader te Dites Nderkombetare ne Ndihme te Jetimeve Shqiptare, Shoqata Kombetare e Jetimeve, Dega Shkoder ka organizuar paraditen e kesaj te Enjte nje koncert festiv. Koncerti u zhvillua para Bashkise Shkoder, me pjesemarrjen e nxenesve te shkolles 9-vjecare Ismail Qemali te qytetit te Shkodres. Nxenesit e kesaj shkolle performuan me kenge dhe valle, duke qene ne mbeshtetje te ketyre femijeve. Kryetari i shoqates se Jetimeve per Degen Shkoder, Sokol Murati, tha se qellimi i ketij aktiviteti eshte sensibilizimi i opinionit per femijet jetime.

Gjithashtu, ai ka nje kerkese edhe per Ministrine e Mireqenies Sociale.

Keto jetime perkujdesen nga shoqata te caktuara pasi dalin nga institucionet e jetimores. Perkujdesja ndaj tyre eshte thirrja kryesore e drejtuesve te shoqates se jetimeve ndaj institucioneve lokale dhe vendore.

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “4 N 1” NE GALERINE E ARTEVE SHKODER

2 fotografë dhe 2 piktorë organizuan pasditën e së premtes një ekspozitë në ambjentet e …