Wednesday , 1 April 2020

AKTIVITET PËR 7 MARSIN NGA ZVA SHKODËR

Zyra vendore arsimore Shkodër ka organizuar një aktivitet me rastin e festës së 7 marsit. Aktiviteti vinte i organizuar në sallën e teatrit “Migjeni” të qytetit të Shkodrës, dedikuar veçanarisht 35 mësuesve që dilnin në pension.

I ftuar ishte edhe drejtori i drejtorisë arsimore rajonale Lezhë, Bardhok Pulaj, që tha se Shkodra ka nderin që është në krye të arsimit shqiptar me 2 gjimnaze.

Gjatë aktivitetit u shpërndanë çertifikata mirënjohje për disa mësues.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …