Thursday , 27 February 2020

AKTIVITET PËR PËRSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar, shoqata “Projekti Shpresa” në bashkëpunim me disa institucione në Shkodër ka organizuar këtë të marte forumin social me temë: “Jetesa e pavarur, një ëndërr apo një realitet për përsonat me aftësi të kufizuar?” Presidenti i kësaj shoqate, Luigj Mila, kërkoi që të jemi më bashkëpunues për tu shërbyer atyre që kanë më shumë nevojë.

Të pranishëm ishin edhe përfaqësues të institucioneve lokale. Nderkohe, nuk munguan edhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare.

Aktiviteti u organizua në sallën “Kardinal Mikel Koliqi” dhe para fillimit u mbajt një minutë heshtje për viktimat nga tërmeti.

Lexoni dhe kete

VESHTIRESI PER BANORET E PREKUR NGA TERMETI NE KURBIN

3 muaj pas tërmetit të 26 nëntorit, situata për banoret e prekur në zonen e …