Sunday , 21 January 2018

AKTIVITETE FESTIVE NE KUADER TE 28-29 NENTORIT

Shkolla “Prenke Jakova” ka organizuar nje koncert te pasur artistik ne kuader te 28-29 nentorit. Nxenesit e talentuar per disa minuta radhazi kane sjelle atmosfere festive

Po ashtu pjes e festimeve ka qene edhe shkolla “Pashko Vasa”. Kenge, valle dhe interpretime ne vjersha kane qene pjese perberese e ketij aktiviteti i cili erdhi nen kujdesin e vecante te mesueses Lue Babanit. Drejtori i shkolles Dritan Gega tha se keto aktivitete ndihmone ne ruajtjen e tradites festive per femijet

Stafeta e festimeve kete te premte ka qene e pranishme ne cdo shkolle te bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

LEZHE, PERKUJTOHET 550-VJETORI I VDEKJES SE SKENDEBEUT

Lezha ka përkujtuar 550-vjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, ngjarje që …