AKTIVITETE NE 70-VJETORIN E LINDJES SE IMZOT ANGELO MASSAFRA

Në kuadër të 70-vjetorit të lindjes së arqipeshkvit të dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo Massafra, u organizuan disa aktivitete të tjera. “Një jetë për fe e atdhe”, ashtu siç ishte realisht jeta e martirit, imzot Vinçens Prenushi, u pagëzuan këto aktivitete. Arqipeshkvia metropolitane Shkoder – Pult zgjodhi që bashkë me shoqatën kulturore artistike “Prenkë Jakova” dhe komisionin “Drejtësi dhe paqe” të shfaqnin dokumentarin mbi jetën e martirit të kishës.

Soliste në këtë interpretim ishin Niki Mjeda, Margerita Shllaku, Silvia Kacarozi dhe të tjerë.

Lexoni dhe kete

LEZHE, TURIZMI MALOR NIS TE MARRE VEMENDJE

Është një zonë shumë pak e njohur, por mjaft interesante për tu eksploruar. Në Ungrej …