Saturday , 7 December 2019

AKTIVITETET PËR JAVËN E PAVARËSISË NË SHKODËR

Bashkia Shkodër vijon aktivitetet në Javën e Pavarësisë. Kështu këtë të dielë është organizuar aktiviteti i radhës. Në sheshin para bashkisë ka pasur një performancë nga grupi i valleve të qendrës kulturore Pjetër Gaci.

Ndërkohë aktivitetet do të vijojnë edhe në ditët në vijim, deri me datën 28 nëntor.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …