AKU: 420 subjekte te pa liçensuara

Jo vetem qe perbejne pasiguri ne ate cfare konsumojme cdo dite por subjektet e tyre nuk jane as te regjistruara. Vetem ne qytetin e Shkodres jane 420 subjekte te pa pajisura me leje perkatese ndersa 60 te tjera nuk kane siguri pasi I shmangen kontrolleve.

I pyetur mbi deklaraten qe drejtori I tatim taksave ka dhene per tv rozafa disa dite me pare I cili theksoj se ne qytetin e Shkodres nuk ka asnje subject te pa liçensuar Inspektori I AKU u shpreh se ky fakt eshte i pavertete.

Ndersa me tej Erkoçaj tha se ka kerkuar edhe bashkpunimin e Bashkise dhe tatim taksave per te patur nje plan me te mire menaxhimi.

Edhe nje here ne qytetin e Shkodres bie alarmi jo vetem per punen e Tatim taksave por edhe per sigurine ushqimore

Lexoni dhe kete

“TY MBI RERE TE VIZATOJ” TRIUMFON NE FESTIVALIN E KENGES PER FEMIJE

Kjo Ă«shtĂ« kĂ«nga fituese e edicionit tĂ« 57-tĂ« tĂ« festivalit mbarĂ«kombĂ«tar tĂ« kĂ«ngĂ«s pĂ«r fĂ«mijĂ«. …