Thursday , 15 April 2021

AKU, aksione ndaj tregjeve informale!

Situata n tregjet n Shkodr por jo vtm sht nj problm I cili nuk sht zgjidhur akoma prfundimitsht pasi ka akoma tregjet q jkan jasht cdo kushti higjeno-sanitar. Granit Sokolaj, Pergjegjes i Marredhenieve me Publikun ne drejtorine e Pegjithshme te AKU-se pohon se situata eshte drejt permiresimit.

Problem tashm jan kthyer dhe tregtart ambulant q tregtojn n trotuare. Sokolaj krkon bashkpunimin policis bashkiak pr ndalimin ktyre t fundit.Ne lidhje me ushqimin I cili eshte sekuestruar nga AKU ne bashkepunim me Policine e Rendit pasi ishin fallsifikuar datat e skadences, Sokolaj pohon se nuk perben rrezik.

Autoriteti Kombtar i Ushqimit po ndermerr n te gjithe vendin aksione kunder tregtareve q tregotojne jashte kushteve te lejuara higjeno-sanitare.

 

Lexoni dhe kete

NGA MESUES NE BUJK, HISTORIA E 70-VJEÇARIT NE LEZHE

45-vite ka qenë në shërbim të formimit të brezave si arsimtar, ndërsa sot është kthyer …