Wednesday , 12 August 2020

AKU GJOBIT BASHKINE ME 5 MLN PER MUNGESE TE TREGJEVE

Gjate fundjaves se kaluar autoriteti i kontrollit ushqimor Shkoder ka ushtruar kontrolle ne disa subjekte qe ne fokus kane tregtimin me baze mishi! Inspektori i AKUHamdi Mlloja tha se jane dhene vetem 3 paralajmerime, pasi cilesia ka qene ne nivele te duhura si nga ana e mishit ashtu edhe vaji qe perdoret.

Persa i perket tregjeve Mlloja ben me dije se ka gjobitur bashkine Shkoder ne vleren e 5 milion leke te vjetra, gjobe e cila eshte ankimuar ndersa nuk ka marre asnje mase per permiresimin e situates se tregjeve.

Mungesa e pikave te grumbullimit dhe tregjeve vijon te jete nje nder shqetesimet kryesore te fermereve dhe tregtareve, problematike e cila ende nuk ka marre zgjidhje nga ana e Bashkise Shkoder

Lexoni dhe kete

BECI: SITUATA ME COVID-19 NË SHKODËR ËSHTË PROBLEMATIKE

Situata në Shkodër është problematike nga Covid-19, teksa është rrethi i dytë më i prekur …