Monday , 25 October 2021

AKU SHKODËR, KONTROLLE EDHE NË INSTITUCIONET SHKOLLORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër ka ushtruar kontrolle edhe në institucionet shkollore, kryesisht në ato institucione që ofrojnë ushqim. Drejtorja, Hasije Sadrija, thotë se nuk ka pasur shkelje.

Sadrija flet edhe për problemin e tregjeve, ku thekson se përgjegjës për standartet është pushteti lokal.

Në fakt, problematikat e tregjeve kanë qenë prezente prej kohësh në Bashkinë Shkodër.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: VAKSINIMI E VETMJA MBROJTJE NGA COVID

Ministrja e Shëndëtësisë, Ogerta Manastirliu, ka komentuar situatën pandemike në vendin tonë. Manastirliu në fjalën …