Saturday , 8 August 2020

AKU SHKODËR, KONTROLLE NË ZONAT TURISTIKE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër vijon të ushtrojë kontrolle në terren, ku një fokus i veçantë po i kushtohet edhe zonave turistike. Drejtorja e AKU Shkodër, Hasije Sadrija, flet për këto kontrolle, dhe thotë se jemi në fazën e regjistrimit të operatorëve të biznesit ushqimorë.

Gjatë kësaj periudhe janë vendosur 116 masa administrative…

Situata e pandemisë dhe kujdesi që duhet treguar në këto zona dhe subjekte ka rritur më shumë volumin e punës për AKU-n.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …