Wednesday , 27 June 2018

AKU SHKODER MBYLL MERKATEN E MISHIT NE RUS

Pa nje lajmerim te bere me pare, Autoriteti Kombetar i Ushqimit Shkoder ka mbyllur dyqanet ne Merkaten e Mishit ne zonen e Rusit. Nje gje te tille pretendojne tregtaret e ketij tregu, qe theksojne se nuk jane njoftuar me heret per kete aksion. Sipas tyre, merkata eshte mbyllur pa nje sqarim dhe pa te drejte. 300 familje mbeten ne rruge pa pune, pas ketij aksioni.

Nga ana tjeter, tregtaret e kesaj merkate pohojne se plotesojne kushtet e vendosura per te tregtuar ne kete zone, por ky eshte nje vendim absurd i AKU Shkoder.

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …