Breaking News

AKULLI DHE DEBORA NE SHKODER

Trotuaret e pa pastruar dhe ngricat, janë vështirësia më e madhe e lëvoizjes së Shkodranëve nëpër qytet, për këtë arsye kanë shprehen se kanë shumë frikë nga rrëshqitja dhe se do duhej që të ishtë ndërhyrë në kohë dhe të mos ndodhemi në një situatë të tillë ku rrezikojnë edhe frakturat.

Nga ana tjetër mësohet se në Urgjencen e Spitalit Rajonal të Shkodrës vetëm gjatë së shtunës janë paraqitur me fraktura të ndryshme 27 pacient të gjithë si shkak i rrëshqitjes në akull nëpër rrugët dhe trotuarët e qytetit.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …