Wednesday , 27 June 2018

AKULLI MBAN TE BLLOKUAR RRUGEN E THETHIT

Pavarësisht ndërhyrjes së bashkisë Shkoder, rruga Qafe Thore- Theth vijon të jetë e bllokuar. Deklarata erdhi nga nënkryetari I bashkisë Shkoder Arben Gjuraj I cili u ndal edhe tek problematika e rrugës së Dukagjinit që sipas tij mbetet mjaft problematike gjatë gjithë stinëve të vitit.

Gjuraj ka bërë të ditur se në një pjesë të Dukagjinit energjia elektrike është rikthyer falë riparimit të bërë në HEC- in e Ndërlysës, megjithate mungesa e investimeve në rrjetin elektrike në këtë zonë e bën mjaft problematike situaten.

Edhe pse u premtua nga shefi I mergjencave civile Shemsi Premci se rruga e Thethit nuk do të bllokohej me reshjet e para të bores ky segment është bllokuar totalisht, duke izoluar banoret e kësaj zone nga pjesa tjetër e vendit.

Lexoni dhe kete

ADEMI: TE MBLIDHEMI PER TE DISKUTUAR ÇDO GJE QE KA LIDHJE ME VLLAZNINE

Pas dështimit të zhvillimit të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të klubit Vllaznia, ka reaguar …