“AKULLORE FEST 2019”

Është organizuar pasditën e së mërkurës edicioni i radhës i “Akullore Fest 2019”. Një koncert i organizuar në shkollën e mesme artistike “Prenkë Jakova” në qytetin e Shkodrës.

Koncerti, ashtu si vitet e tjera u filmua i plotë nga Tv Rozafa. Ndërkohë në fund të tij u shpërndanë edhe çmimet për fituesit.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …