Tuesday , 29 September 2020

AKUZAT E KËSHILLTARIT ARBIS VJERDHA, REAGON RITA GJEKA

Pas akuzave nga këshilltari i këshillit Bashkiak Shkodër Arbis Vjerdha për keq-menaxhim të teatrit “Migjeni” ka reaguar edhe titullarja e këtij institucioni nëpërmjet një konference për mediat. Rita Gjeka ka treguar si administrohet shitja e biletave dhe organizimin e shfaqjeve në këtë teatër.

Gjeka dha edhe një përgjigje për afrimin e të rinjve në teatër.

Për këto akuza të Vjerdhës, Gjeka mund ti drejtohet edhe Prokurorisë…

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …