Friday , 22 October 2021

AKUZAT E PD NDAJ BASHKISË VAU I DEJËS

Gjykata e Apelit ne Shkoder i ka dhene te drejte Partise Demokratike, Dega Vau i Dejes, per akuzat e ngritura ne prokurori per punesimet masive gjate fushates elektorale ne territorin e Bashkise Vau Dejes.

Ne vendimin e Gjykates se Apelit kjo e fundit detyron Prokurorine qe te nise hetime dhe te therrase ne organin e akizues personat pergjegjes dhe Kryetarin e Bashkise Vau Dejes si autore te punesimeve elektorale.

Nder te tjera, Logu u shpreh se keto prova jane vetem maja e ajsbergut e abuzimeve dhe masakres elektorale qe ka bere partia ne pushtet, por deklaroi se keto prova tashme jane te depozituara ne organet e drejtesise.

Lexoni dhe kete

BASHA: KRIZA E KORRUPSIONIT PO PËRKTHEHET NË RRITJE TË ÇMIMEVE

Në një dalje për mediat nga selia e PD, kryedemokrati Lulzim Basha, foli sërish për …