AKUZAT E PODJES, REAGON DREJTORESHA E SHERBIMIT SOCIAL SHKODER

Cdo person qe ka nevoje per karroce, duhet ti drejtohet administratoreve shoqerore ne bashkite perkatese ose drejtorise se sherbimit social. Kjo eshte pergjigjia e drejtoreshes se sherbimit social ne qarkun Shkoder, Valbona Tula, pas akuzave te nje dite me pare ne Tv Rozafa te kryetarit te shoqates se invalideve te punes, Ruzhdi Podja, qe tha se karrocat nuk jane shperndare ne menyre te barabarte.

Ndersa, ne lidhje me bashkepunimin me shoqatat, Tula tha se disponon te gjithe listat e personave me ndihme ekonomike dhe paaftesi.

Ne fund, Tula theksoi se marredheniet me shoqatat e ndryshme jane shume te mira persa i perket sherbimit social. Nje tjeter akuze kjo e kreut te shoqates se invalideve te punes qe u shpreh se sherbimi social nuk ka asnje bashkepunim me shoqaten e invalideve te punes.

Lexoni dhe kete

PLAZHI I TALES, BREGDETI KU MUND TE PUSHOSH LIRE

Kushtet dhe organizimi jane maksimale, por ne bregdetin e Tales ne Lezhe cmimet jane shume …