ALARM I RREME PER ZJARRIN NE GJYKATEN E SHKODRES

Ka mjaftuar në telefonatë e anonime se në gjykatën e shkallës së parë shkodër ka rënë zjarr. Dhe kjo ka alarmuar gjithë strukturat e sigurisë në Shkodër.

Por për cudi të të gjithëve zjarrfikësja është bllokuar të kalo dhe të afrohej godinës së gjykatës nga automjetet e parkuara në dy krahët e rrugës, e sidomos nga automjetet e gjykatësve të cilët punoin në këtë gjykatë.

Telefonata anonime për fat të mirë rezultoi një alarm I rrem por ajo që bie në sy është mungesa e rrespektimit të ligjit nga vetë gjykatësit dhe punonjësit tjerë të gjykatës së Shkodrës të cilët parkojn automjetet duke krijuar edhe bllokime te rrugës.

Lexoni dhe kete

DIGJET BANESA NE QYTETIN E LAÇIT

Nje hyrje apartamenti ne lagjen nr 4 ne qytetin e Lacit, pas gjykates eshte djegur …