Sunday , 17 February 2019

ALTIN PRENGA MODEL FRYMEZIMI PER TE RINJTE

Emigrimi masiv i të rinjeve ka nxitur mbajtjen e një forumi në Lezhë i cili kishte për qëllim frenimin e këtij fenomeni.Përballë të rinjeve referoi Altin Prenga një emigrant i cili është rikthyer në vendlindje, duke investuar dhe arritur mjaft sukses në fushen e agroturizmit.Teksa tregoi historinë e tijë Prenga tha se emigrimi nuk është zgjidhje dhe nëse ka vullnet suksesi është i garantuar në vendin tonë.

Drejtori i Shkollës profesionale “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj u shpreh se arsimi profesinal është një zgjedhje e mirë për të rinjtë që të kenë një të ardhme të sigurte në vendin e tyre.

Takimi vijoj në formen e bashkebisedimit mes të rinjeve dhe përsonave që kanë arritur sukses në vendin e tyre, ndërsa qëllimi ishte për të sensibiluzuar të rinjtë që të shohin të ardhmen në vendin e tyre.

Lexoni dhe kete

“KURANI, NE JETEN E MUSLIMANEVE”

Pasditën e së mërkurës, Myftinia Shkodër organizoi aktivitetin me temë : “Kur’ani në jetën e …