ALUZNI SHKODER HERMETIK NDAJ BASHKIVE

Aluizni Shkoder nuk informon qytetaret e as Bashkite mbi legalizimet e dhena. Ky shqetesim u be prezent nga perfaqesues te Bashkise Vau i dejes te cilet thane se zyrat e aluzinit jane kthyer ne nje shqetesim serjoz mbi punen e pushtetit lokal.Komisioneri per te drejten e informimit e quajti nje shkelje ligji kete duke thene se aluizni e ka detyrim ligjir informimin e Bashkive.Edhe nje here zyrat e aluzinit kthehen ne qender te vemendjes per mungese informacioni dhe transparence ndaj qytetareve. Komisioneri ka ftuar bashkine e vaut te dejes por edhe vete qytetaret qe te denoncojne shkelje te tilla te ligjit nga ana e institucioneve te tilla te rendesishme.

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …