AMBASADA TURKE SHTRON IFTAR NE SHKODER

Ambasada Turke në vendin tonë, Bashkia Yskydar, shoqata Istanbul dhe Myftinia Shkodër kanë organizuar mbrëmjen e së hënës iftarin tradicional në qytetin e Shkodrës. Për shkak të kushteve të motit, ky iftar u zhvendos të organizohej në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” të qytetit të Shkodrës.

Në këtë iftar nuk munguan as përfaqësues të institucioneve në Shkodër.

Ndërkohë, në fjalen e tij ambasadori turk Murat Ahmet Yorük u ndal tek dhuna dhe terrorizmi në botë.

Në këtë iftar ishin ftuar përfaqësues të këtyre institucioneve, por edhe besimtarë muslimanë të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

RRITJA E ÇMIMIT TË NAFTËS, KONFINDUSTRIA KUNDËR BALLUKUT

Konfindustria shprehet e shqetësuar lidhur me nismën e fundit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, …