Wednesday , 11 December 2019

Ambasadori Amerikan Donald Lu vizite ne Shkoder

Takimi me kryebashkiakun Lorenc Luka në qytetin e Shkodres ka shënuar nisjen e vizitës se radhes të ambasadorit të SHBA Donald Lu jashtë Tirane. Gjatë vizitës më Lukën ambasadori amerikan shprehu bindjen në vazhdimin e bashkëpunimit në mes ambasadës Amerikane dhë qytetit të Shkodres.

E ndërkohë Luka e falënderoi ambasadori amerikan në emer të shqiptarëve për shkakun se ka mesuar gjuhen shqipe shume shpejt.

SHBA kanë dhënë një ndihmesë të madhe në informatizimin e drejtorisë së të ardhurave dhe zyrës ONE Stop Shop në bashkinë Shkoder, duke e përshtatur me parametrat më të fundit të praktikës europiane. Gjithashtu këtë vit në kuadër të funksionimit të ri që do të ketë pushteti vendor, kjo ambasadë do të ndihmojë bashkinë e Shkodres në përmbylljen me sukses të procesit të decentralizimit të pushtetit vendor në disa drejtime kryesore. Më pas ambassadori Lu është ka zhvilluar një vizitë përgjatë pedonalës “Kolë Idromeno”.

Lexoni dhe kete

PĂ‹RMBYLLEN 16 DITĂ‹T E AKTIVIZMIT KUNDĂ‹R DHUNĂ‹S ME BAZĂ‹ GJINORE

Bashkia e ShkodrĂ«s ka pĂ«rmbyllur 16 ditĂ«t e aktivizmit kundĂ«r dhunĂ«s me bazĂ« gjinore me …