AMBASADORI KINEZ, VIZITE NE SHTEPINE E FEMIJES 6 – 16 VJEÇ

Ambasadori kinez në vendin tonë , Zhou Ding, ka zhvilluar një vizitë në shtëpinë e fëmijës shkollor 6-16 vjeç në qytetin e Shkodrës. Vizitë që vinte në kuadër të 1 qershorit, festës së fëmijëve. Ambasadori kinez, Zhou Ding tregon se përmes këtij bashkëpunimi të ri me shtëpinë e fëmijës shkollor, do të krijohen kushte më të mira për fëmijët resident në këtë institucion.

Në fund, drejtori i shtëpisë së fëmijës shkollor Gëzim Mahmutaj i ka dhënë çerifikatë mirënjohje ambasadës kineze në Tiranë dhe shoqatës kulturore Shqipëri-Kinë.

Lexoni dhe kete

VJEDHJA E BAGETIVE SHQETESIM NE LEZHE

Vjedhja e bagëtive është kthyer në shqetësim për banoret e fshatrave të Lezhës. Dy lopë …