AMBASADORJA FRANCEZE: SHQIPTARET ME SHUME KERKESA SE VENDET NE KONFLIKT

Ka një numër të madh azil kërkuesish nga Shqipërai sa që krahasuar me vendet që janë në konflikt si Siria apo vendet tjera Shqiptarët mbajnë vendin e parë, u shpreh kështu Ambasadorja Franceze në Tiranë Kristine Vasak, e cila shtoi se cdo kërkesë për azil bëhët në formën individuale dhe se arsyet e janë individuale. Por kjo ka ngjadhur edhe efektin zinxhir dhe sot jemi në nivele shumë të larta të kërkesave për azil.

Ambasadorja Vasak u shpreh se efekti zinxhir që është krijuar ku njerëzit kanë ndjekur njëri tjetrin i ka bërë shumë keq imazhit të Shqipërisë në Francë.

 

Lexoni dhe kete

LUFTA NDAJ DROGES, 35 PERSONA TRAJTOHEN NE RAJONIN E VERIUT

35 persona trajtohen me metadon në luftën kundër drogës në rajonin e veriut. Një shifër …