AMORTIZIMI I RRUGES PRANE VARREZAVE TE QYTETIT

Rruga prane varrezave te qytetit te Shkodres ndodhet ne nje gjendje te amortizuar. Edhe pse reshjet e shiut nuk kane rene prej disa ditesh, kjo rruge vijon te jete e mbushur me uje, per shkak edhe te gropave te krijuara ne kete rruge.

Banoret qe jetojne ne kete zone shprehen per Tv Rozafa se rruga eshte e pakalueshme dhe situata rendohet me teper kur ka reshje shiu. Vete banoret detyrohen te levizin permes varrezave, per shkak te rruges se prishur.

Ne fakt, kjo rruge ka nje gjatesi te vogel, prandaj edhe banoret kerkojne nderhyrjen e Bashkise Shkoder per asfaltimin e saj, pasi edhe shume femije kalojne ne kete rruge per te shkuar ne shkolle dhe detyrohen te kalojne permes varrezave ose mes gropave me uje.

Lexoni dhe kete

MATURANTËT NË PROTESTË PËR PROVIMIN E MATEMATIKËS

Në mes të provimeve, maturantët në vend kanë nisur sot protestat. Maturantët nga gjimnaze të …