Saturday , 31 October 2020

AMULI: ME 25 PRILL, PD SHKODËR DO JETË 100% FITUESE NË ZGJEDHJE

Me 25 prill, Partia Demokratike dega Shkodër është optimiste për një rezultat pozitiv në zgjedhje. Kreu i kësaj force politike, Xhevdet Amuli, thekson se PD Shkodër gjatë kësaj periudhe është njohur me problematikat e qytetarëve dhe beson se në zgjedhje do jetë 100% fituese.

Amuli, një koment e kishte edhe për Ilir Beqajn si të deleguar për PS Shkodër, ku thekson se abuzimet e tij janë të shumta dhe ky është një minus i madh për PS Shkodër, por që i shkon në favor PD-së Shkodër.

Me 30 shtator, PD Shkodër do organizojë votimet për përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë.

Lexoni dhe kete

BEQAJ: I PA KËNAQUR NGA PËRFORMANCA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

“Nuk jam i kënaqur me jetën politike që bënë Këshilli Bashkiak i Shkodrës sot”. Ka …