Sunday , 27 September 2020

AMULI: MUNGESA E TAMPONËVE, PROBLEM NË SHKODËR

Kryetari i Partisë Demokratike dega Shkodër, Xhevdet Amuli, ka denoncuar edhe njëherë mungesën e tamponëve në kryeqendren e veriut. Ai thotë se situata është shqetësuese sidomos në spitalin rajonal të Shkodrës dhe DSHP Shkodër.

Amuli e sheh me shumë shqetësim mungesën e shërbimit në disa institucione.

Problemet e shumta që ka shkaktuar pandemia dhe mungesa e mbështetjes së qeverisë janë shfaqur edhe në sektorin e turizmit.

Amuli kërkon që qeveria të jetë sa më pranë qytetarëve në këtë situatë mjaft të vështirë nga virusi.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen …