AMULI: RAMA PO MANIPULON SHQIPTARËT

Procesi me të cilin ka hyrë PD është mëse i qartë dhe përzgjedhja e kandidatëve për deputetë është një risi në politiken e vendit.

Shprehet kështu Xhevdet Amuli Kryetari i PD Shkodër i ftuar në emisionin “Autochthonous” ne TV Rozafa. Ai thote se i gjithë ky proces në nivel lokal do përfundoje deri nga mesi i shtatorit.

Amuli foli edhe për situatën ekonomike në Shkodër, ku akuzoi qeverinë se në situatën e pandemisë nuk ka ndihmuar biznesin, por ka thelluar edhe më shumë varfërin e qytetarëve të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

PD: VJEDHJA SKANDALOZE ME MILOT – FIER

Përmes një deklarate të bërë nga Sekretari për Burimet Njerëzore, Ervin Minarrolli, Partia Demokratike bëri …