Tuesday , 19 January 2021

ANA E MALIT, NXENESIT BEJNE ROJE SHKOLLE

Ky eshte Sait Hyseni nxenes i klases se 7-te ne shkollen “Veli Tela” Muriqan ne njesine Ana e Malit. Saiti thote se ka javen e dezhurit per te bere roje shkolle pasi cdo nxenes nga klasa e 5 deri ne klasen e 9 ben roje shkolle. Ndersa mesimet i merr tek shoket e tij gjate pasditeve.Saiti e ka te qarte se nuk mund te kete cdo shkolle roje, prandaj dezhuri i duket nje detyre per te.

Jashte cdo normaliteti kjo situate eshte edhe per prinderit te cilet thone se shkolla nuk eshte e sigurte.

Pas shkolles Bardhaj kjo eshte nje tjeter shkolle ku nxenesit bejne roje me rradhe ne vend te rojeve. Jashte cdo norme ligjore, ne shkollat e bashkise se re te Shkodres nxenesit ne vedn qe te mesojne duhet te kryejne nje tjeter detyre, ate te rojes se shkolles!

Lexoni dhe kete

PERKUJTOHET 553-VJETORI I VDEKJES SE SKENDERBEUT

Eshtë përkujtuar në Lezhë 553-vjetori i vdekjës së Gjergj Kastrioti Skëndërbeu. Nën masa anti-covid, autoritetet …