ANALIZA E ZGJEDHJEVE TË 30 QERSHORIT NË PS SHKODËR

Partia Socialiste Shkodër ka zhvilluar pasditën e së martës analizën e zgjedhjeve të 30 qershorit. Një mbledhje që zgjati më pak se 1 orë dhe në përfundim të saj, deputeti dhe i deleguari për Qarkun e Shkodrës, Ditmir Bushati, tha se analizuam proçesin e votimit dhe atë që e pret ekipin fitues në Bashkinë Shkodër, ndërkohë në fokus është nisja e disa projekteve të rëndësishme.

Ashtu si vetë kandidati fitues, edhe Bushati tha se do të kishim dëshirë të kishim përballë kundërshtarë në zgjedhjet e 30 qershorit.

Sipas Bushatit fituesit nuk gjykohen dhe Bashkia Shkodër do të jetë apolitike.

Lexoni dhe kete

SHEMBJA E TEATRIT, REAGON EDHE PD SHKODËR

Për shembjen e teatrit kombëtar ka reaguar edhe Partia Demokratike dega Shkodër. Në një njoftim …