Saturday , 8 August 2020

ANALIZA VJETORE E MATURËS NË ZVA SHKODËR

Shkodra është një nga trevat që i ka dhënë arsimit shqiptar nëpër shekuj. Kështu u shpreh drejtori i drejtorisë arsimore rajonale në Lezhë, Bardhok Pulaj, gjatë një analize të zhvilluar në Shkodër për maturën. Ai bëri me dije se gjimnazi “28 Nëntori” rënditet i pari në Shqipëri.

Ndërsa drejtorja e zyrës vendore të arsimit Shkodër, Blediana Osja tha se e rëndësishme është të bëjmë një vlerësim objektiv të punës…

Në këtë analizë merrnin pjesë përfaqësues të shkollave të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …