Monday , 25 January 2021

ANALIZA VJETORE E POLICISE SE SHTETIT

Policia e Shtetit shprehet se krahasuar me vitin 2017, në 2018-tën ka bërë progres sa i përket luftës ndaj krimit dhe drogës. Në analizën vjetore ku morën pjesë ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj, u evidentua si pozitiv fakti që në 2018-tën ka një vrasje me pak. Drejtori i policisë së shtetit, Ardi Veliu foli për objektivat në vitin 2019.

Në fjalën e tij ministri Lleshaj theksoi se problematika më e madhe e policisë është bashkëpunimi me qytetarët si dhe rritja e numrit të punonjësve të policisë.

Por, referuar të dhënave të INSTAT numri i vrasjeve me dashje në vitin që lamë pas ka shënuar rritje nga 50 që ishin në vitin 2017, në 51 vrasje në 2018.

Lexoni dhe kete

PARAKALIMI I GABUAR, SHKAK I AKSIDENTIT TRAGJIK NE RRUGEN E KOMBIT

Ajo çfarë ka ngelur në vendin ku ndodhi aksidenti tragjik me 4 viktima dhe 1 …