Monday , 26 February 2018

ANALIZE E CILESISE DHE SHERBIMEVE TE ZONAVE TE MBROJTURA

Analiza e pergjithshme e cilesise dhe e sherbimeve te zonave te mbrojtura ka qene ne fokus te takimit te nje projekti qe forumi I liqenit te Shkodres ka sjelle ne Shkoder. Diana Bejko foli mbi problematikat kryesore qe zonat e mbrojtura kane.

Ndonese ka patur disa takime ne kuader projektesh, serish situata mbetet ne faze ndergjegjesimi.

Pjese e takimit ishin te gjithe aktoret e interesuar, ndersa u diskutuan mbi alternativat e zgjidhjes se ketyre problematikave.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …