Monday , 26 October 2020

ANAMALI: JAVEN E ARDHSHME PERFUNDON PAJISJA ME NGROHJE NE SHKOLLA

Bashkia Shkoder ka siguruar ngrohjen ne te gjitha shkollat e qytetit dhe te njesive administrative. Ka perfunduar shperndarja e gazit ne te gjitha shkollat qe ngrohen me gaz, ndersa eshte ne proces shperndarja e shkollave me dru zjarri. Nje gje e tille u be e ditur nga drejtorja e Drejtorise Ekonomike te Arsimit ne Bashkine Shkoder, Aulida Anamali.

Anamali shtoi se, se pari eshte nisur me shperndarjen e ketyre burimeve ne sistemin-parashkollor dhe para-universitar.

Ne fund, ajo theksoi se vonesat per shperndarjen e burimeve per ngrohje kane ardhur si pasoje e disa procedurave ne zbatim te ligjit te prokurimeve publike te Shqiperise.

Keshtu, qe edhe sipas deklaratave te Anamalit, fundi i javes se ardhshme pritet te gjeje me ngrohje te gjitha shkollat e Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …