Saturday , 24 October 2020

ANAMARIA PRENDI “KRENARIA E QYTETIT TE LEZHES”

Për kontribut të çmuar në promovimin e artit muzikor lezhjan, në eventet lokale, kombëtare dhe ndërkombetare, që me violinen e saj e bën të njohur Lezhën në Shqipëri dhe në botë, Bashkia Lezhë i ka akorduar titullin “Krenaria e Qytetit” nxënëses Anamaria Prendi.

Titulli ju dorëzua nga kryebashkiaku Pjerin Ndreu permes një ceremonie të veçantë ku ishin mjaft të pranishem. Të pranishmit të cilet folen në këtë aktivitet vleresuan arritjet e Anamaria Prendit dhe të shkolles së muzikës Besëlidhja në teresi.

Babai i Anamarisë falenderoi të gjithë ata që kanë kontribuar në formimin e vajzes së tij.

Fale talentit dhe arritjeve të saj Anamaria Prendi tashmë do të ndjek studimet në Angli vend në të cilin ka fituar bursë studimi në një nga shkollat më të njohura të këtij shteti.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …