Thursday , 24 September 2020

“ANDRRA VAZHDON…”

“Rrok Academy” rikthehet në Shkodër, por këtë vit me një risi, me degën Shkrim Muzikor. Faza e parë ka nisur që prej datës 16 korrik dhe është mbyllur këtë të premte. Për këtë aktivitet, flet edhe i mirënjohuri Markelian Kapidani.

Natyrisht pandemia ka sjellë ndikim tek organizimi i aktiviteteve…

Aktiviteti organizohet nga Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj” dhe financohet nga Bashkia Shkodër, në kuadër të programit Reload, si edhe me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës.

Lexoni dhe kete

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirënjohur Çun Lajçi kishte vendosur të promovonte librat e tij, por …