Sunday , 8 December 2019

ANGAZHIMI I TE RINJVE NE SHQIPERI

Të rinjët duhet të jenë të angazhuar pasi janë e ardhmja dhe se ata duhet të jenë më këmbë ngulës në kërkesat e tyre, shprehet kështu Juela Hamati pëefaqësuese e Shqipërisë në Rrjetin Rinor të Demokracisë Europiane.

Ndërsa Fatlum Nurja ekspert i pushtetit vendor shprehet se rini nuk duhet të mbyll syt dhe të votoj tradicionalisht por ajo duhet të lidh kontratë me përfaqësuesit në pushtet që të ndryshohen mundësitë e zhvillimit.

Nurja dhe Hamati ishin në takimet e zhvilluara nga Akademia e Lidershpit në qëndren Rinore Arka.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …